Reparatie en Onderhoud

Garage Bulbul biedt u onderhoud op maat. Daarmee bespaart u geld! Standaard een luchtfilter vervangen bij een grote beurt? Dat is niet van deze tijd. Na deskundige beoordeling wordt in overleg met u alleen vervangen wat nodig is. Dat scheelt u in de portemonnee en dat noemen wij onderhoud op maat.

Ons vakkundig team beschikt over hoogwaardige apparatuur waarmee we de computer van uw auto kunnen uitlezen en de juiste diagnose kunnen stellen.Wij beschikken zelfs over vele specifieke merkgebonden diagnoseapparatuur.

U blijft uw fabrieksgarantie behouden.In de Europese regelgeving is vastgelegd dat de fabrieksgarantie behouden blijft ongeacht het onderhoud adres. Voorwaarde is wel dat het merk onafhankelijke autobedrijf het onderhoud volgens de geldende fabrieksspecificaties uitvoert.

Onafhankelijke autobedrijven in Nederland hebben toegang tot die fabrieksspecificaties inzake onderhoud. Wel is het zo dat als zich een garantieprobleem voordoet, de autobezitter hiervoor naar de merkdealer behoort te gaan. Het betreft hier immers garantie van de fabrikant, en de dealer is de vertegenwoordiger van die autofabrikant.

Schadeherstel

Kies voor de zekerheid van een professionele autoschade herstelservice met een prachtig resultaat.

U kunt bij ons terecht voor het repareren van alle soorten schades, van een kras in de lak tot en met schade aan uw auto na een verkeersongeval.Bel voor uw schade of, kom langs voor een prijsindicatie.

Garage Bulbul repareert vakkundig en helpt u snel weer op weg. Op het lakwerk krijgt u een jaar lang garantie.

Transmissie revisie

Garage BULBUL is gespecialiseerd in het reviseren van Audio,VolKswagen,Seat en Mercedes transmissies.

Bij het repareren of reviseren wordt uw automaatbak (versnellingsbak) totaal gedemonteerd en grondig gereinigd. Wij bekijken alle onderdelen en vervangen wat nodig is.

Standaard worden de afdichtingen, koppelomvormer en filter vervangen bij automaatbak revisie BULBUL. Na de revisie is uw automaatbak weer zo goed als nieuw.

Wanneer een complete revisie niet noodzakelijk is, zullen wij een deelrevisie uitvoeren al dan niet een reparatie van één of meerdere onderdelen in de versnellingsbak. Door deze aanpak kunnen wij voor u de kosten beperkt houden.

Bel of mail voor de eventuele mogelijkheden.